Kerstmarkt in Antwerpen

 Kerstmarkt Antwerpendata & openingsuren locatie & tipsbusreishoteltipslinks

Met de bus naar de Kerstmarkt van Antwerpen

Er zijn veel busmaatschappijen die een dagtrip naar de kerstmarkt in Antwerpen aanbieden. Op die manier hoef je je niet druk te maken over het reizen van en naar het station, over het parkeren in Antwerpen of over een (extra) glaasje glühwein, schnapps of bier als je op de Antwerpse kerstmarkt bent. De buschauffeur zorgt ervoor dat je veilig van en naar de kerstmarkt in Antwerpen reist.

De reistijd is erg afhankelijk per route en maatschappij waarmee je reist. De meeste bussen rijden 's morgens (vroeg) heen en vertrekken aan het einde van de middag weer uit Antwerpen.

Busreizen

De aanbieders van busreizen naar de kerstmarkt van Antwerpen verschillen ieder jaar weer. Veranderingen in het programma, faillissementen en andere factoren zorgen ervoor dat het ieder jaar maar weer afwachten is wie er naar de kerstmarkten in Antwerpen rijdt. Houd vooral aanbiedingsites in de gaten voor goedkope busreizen naar Antwerpen.

In vorige jaren kon je met de volgende bedrijven een dagtrip met de bus naar de kerstmarkt van Antwerpen maken:

Snelle Vliet
Connexxion

Voor 2016 zijn er nog geen aanbieders en prijzen bekend bij ons.

De meeste bussen komen rond 10:00-11:00 uur in Antwerpen aan en vertrekken rond 17:00 uur weer uit Antwerpen.

Alternatief: met de trein

Een goed alternatief is om met de trein naar Antwerpen te gaan als het kerstmarkt is. De trein heeft geen last van files of drukte op de weg, je bent veel vrijer in je reistijden en ook per trein reizen kan goedkoop zijn. Als je op station Antwerpen Centraal aankomt dan is het nog slechts 15 minuten lopen naar de kerstmarkt. Je kunt ook direct met de metro naar de kerstmarkt reizen vanaf het station. Je stapt dan uit bij metrostation Groenplaats.

Bekijk tijden, bekijk de prijzen en koop je treinkaartjes vooraf op NS International.

 
Kerstmarkt in Antwerpen is een informatieve site over de kerstmarkt van Antwerpen. Dit is geen officiële site van Stad Antwerpen.

Bedrijven die op de kerstmarkt van Antwerpen willen staan dienen contact op te nemen met de gemeente Antwerpen,

(C) alle rechten voorbehouden - ons cookiebeleid
Kerstmarkt in Antwerpen / Silver Media

  Alles over Kerstmis in Antwerpen, de volledige agenda rondom de feestdagen, winterse activiteiten in Antwerpen en de viering van Oud&Nieuw in Antwerpen lees je op Kerst in Antwerpen.

Meer weten over Antwerpen? Bezoek dan één van de volgende sites:
Alles over Antwerpen
Antwerpen voor beginners