Met de bus naar de kerstmarkt van Antwerpen

Er zijn veel busmaatschappijen die een dagtrip naar de kerstmarkt in Antwerpen aanbieden. Op die manier hoef je je niet druk te maken over het reizen van en naar het station, over het parkeren in Antwerpen of over een (extra) glaasje glühwein, schnaps of bier als je op de Antwerpse kerstmarkt bent. De buschauffeur zorgt ervoor dat je veilig van en naar de kerstmarkt in Antwerpen reist.

De reistijd is erg afhankelijk per route en maatschappij waarmee je reist. De meeste bussen rijden ’s morgens (vroeg) heen en vertrekken aan het einde van de middag weer uit Antwerpen.

Busreizen

De aanbieders van busreizen naar de kerstmarkt van Antwerpen verschillen ieder jaar weer. Veranderingen in het programma, faillissementen en andere factoren zorgen ervoor dat het ieder jaar maar weer afwachten is wie er naar de kerstmarkten in Antwerpen rijdt. Houd vooral aanbiedingssites in de gaten voor goedkope busreizen naar Antwerpen.

De meeste bussen komen rond 10:00-11:00 uur in Antwerpen aan en vertrekken rond 17:00 uur weer uit Antwerpen.

Busreizen naar Antwerpen of specifiek naar de kerstmarkt van Antwerpen worden aangeboden door deze bedrijven:

De Jong Intra
Flixbus
Slangen Reizen

Alternatief: met de trein

Een goed alternatief is om met de trein naar Antwerpen te gaan als het kerstmarkt is. De trein heeft geen last van files of drukte op de weg, je bent veel vrijer in je reistijden en ook per trein reizen kan goedkoop zijn. Als je op station Antwerpen Centraal aankomt dan is het nog slechts 15 minuten lopen naar de kerstmarkt. Je kunt ook direct met de metro naar de kerstmarkt reizen vanaf het station. Je stapt dan uit bij metrostation Groenplaats.

Bekijk tijden, bekijk de prijzen en koop je treinkaartjes vooraf via NS International.

Kerstmarkt in Antwerpen